EL NOSTRE PROJECTE

 

EL NOSTRE PROJECTE

 

AUTOOCUPACIÓ

TRANSFORMACIÓ SOCIAL

SOBERANÍA ALIMENTARIA

 

                                                     LA NOSTRE FILOSOFÍA

                               “MENT SANA, PANXA PLENA, COR CONTENT”

MENT SANA

Trencant rols de poder i explotació. Traient la plusvàlua i prenent formes de decisió horitzontals on totes les que participem agafem responsabilitat en el projecte. Reconstruint la visió del treball.

PANXA PLENA

Satisfer les nostres necessitats a través de la venda i / o intercanvis de bases de pizzes artesanals, amb fermentació lenta, estirades a mà i al forn de pedra. Fetes amb afecte i molta cura. Utilitzant productes provinents d’altres projectes de la mateixa índole. Prioritzant sempre productes orgànics, és a dir, que provinguin de la zona, cultivats sense agroquímics, utilitzant llavors lliures de transgènics, i que siguin lliures d’explotació.

COR CONTENT

Vivint en simbiosi amb altres projectes, en el qual d’una banda ens ajudem amb les tasques i / o ens brindem solidaritat, i d’altra banda anem de la mà cap a una presa de consciència en la problemàtica de l’alimentació, sobretot amb el que es refereix a les farines i el pa.

Creant xarxes de consum sanes, on es prioritza el bé comú: salut i cura de les persones, animals i éssers vius que habitem el planeta; l’autoorganització dels recursos i la logística d’aquests; per la soberanía alimentària, sentint-nos que caminem tots junts cap a un canvi de transformació social.

 

ELS NOSTRES VALORS

 

Autoocupació

Cooperativisme

Horitzontalitat

   Venda directe del productor

                                                          Producció artesanal

 

 

Estirada a mà i de fermentació  lenta.

Ingredients ecològics.

Tenim cura de la producció sent responsables i respectuosos amb l’entorn com amb les persones.

 

                                                 Solidaritat i suport mutu.

Anuncios